Werken bij

ezgif.com-gif-maker (3)

Al ons personeel werkt met passie bij Bar Fly. We werken er niet om te werken, maar we werken er omdat we er een kick van krijgen. Deze club geeft ons energie en iedereen geeft dan ook meer dan 100%. Wij willen alleen personeel met een passie voor de club die net dat beetje extra doen.

Ben jij ook verliefd geworden op Bar Fly en wil je graag ons team versterken? Laat dan een motivatiebrief en curriculum vitae voorzien van foto achter. Wij stellen hoge eisen aan ons personeel, maar daar krijg je ook veel voor terug. Bar Fly op je cv zal ook in de toekomst vele deuren voor je openen. Daarnaast krijg je als personeelslid op alle feesten en concerten 40% korting en ook de haute couture kun je tegen een gereduceerd tarief zelf aanschaffen.

Onze hoge eisen hebben te maken met etiquette. Wij zijn een exclusieve club en niets mag ons imago daarin schaden. Er worden geregeld bartrainingen gegeven en we doen veel aan teambuildingsactiviteiten. Barpersoneel, beveiliging, management, couturiers, resident dj’s en schoonmakers, iedereen is in ons team evenveel waard. Voor deze trainingen huren wij gespecialiseerde bedrijven in die zich in het verleden al bewezen hebben. Onze medewerkers geven aan dat deze trainingen nuttig zijn en dat ze een toevoeging zijn voor de sfeer onder de medewerkers.

ezgif.com-gif-maker (2)
Vind jij het niet erg om op onregelmatige tijden te moeten werken en zie jij het werken bij Bar Fly als een unieke kans? Neem dan nu contact met ons op en wie weet versterk jij binnenkort ons team!