Verhuur

HA_dskt_leisure_clubdeluxe_distr_horiz_03

Naast de reguliere clubzaal heeft Bar Fly nog andere zalen. Deze zalen kunnen afgehuurd worden voor privéaangelegenheden. Denk aan borrels, bruiloften, conferences of cd-presentaties. Neem contact met ons op voor de beschikbaarheid en een vrijblijvende offerte.

Gaultier: Dit is onze kleinste zaal om te huren. De zaal is 60m2 en beschikt over één bar. Deze zaal heeft de uitstraling van een industriële loft en is ideaal voor zakelijke aangelegenheden.

Bentley: Deze zaal is een slagje groter, +/- 80 m2, en heeft een wat romantischer karakter. Zo is het behang voorzien van een ouderwets bloemenmotief en is de wand versierd met een grote Pixi van Maastricht. Deze zaal doet absoluut niet stoffig aan, en is zeer geschikt voor een familiaire borrel.

Jeremiah: Dit is de trots van Bar Fly. De zaal heeft een uitzicht op de andere kant van het aquarium uit de hoofdzaal. Deze zaal kan gehuurd worden voor grote groepen en gezelschappen. Al vele bedrijven zijn u daarbij voor gegaan.

ezgif.com-gif-maker (1)

Kom bij ons langs om de sfeer van de zalen te proeven en om te praten over de eindeloze mogelijkheden. Heeft u andere ideeën met betrekking tot de inrichting of sfeer? Geef het aan ons door en we kijken samen naar de mogelijkheden. Vaak kunnen wij de zaal met kleine aanpassingen direct naar uw wens maken.

Uiteraard helpen wij u ook graag met de juiste keuze van muziek. Onze resident dj’s staan altijd voor u klaar.

Wij kijken ernaar uit om u te mogen ontvangen.