Referenties

Gisterenavond heb ik voor het eerst een modeshow van Bar Fly mogen meemaken. Wat een spektakel! De haute couture is een voorloper van wat ons te wachten staat in de winkel. Ik wou dat ik het geld had om een artikel te kopen bij de veiling, het zijn namelijk echt prachtexemplaren! Verder is dit een van de weinige clubs waar je je zo buiten Nederland kunt voelen

Bar Fly zal al je zintuigen prikkelen. Wat ben ik blij dat deze club zich in Maastricht gevestigd heeft! Gisterenavond ook nog even een drankje gedaan. Gelukkig heb je niet voor iedere avond een kaartje nodig.

Bijzondere club hartje Maastricht. Altijd weer fijn als ik hier binnen ben. Exclusief en uniek. Met name de haute couture is aan echte aandachtstrekker bij deze club.

Nog een restaurant erbij en Bar Fly is klaar om de wereld te veroveren, wat een gaaf concept!

Mijn man en ik hebben hier elkaar ontmoet en ons trouwfeest hebben we ook op deze plek laten plaatsvinden. Bijzonder dat dit kon! Het interieur past helemaal bij onze stijl en ik zou het graag mee naar huis nemen!

In deze club voel ik mij altijd op mijn best. Iedereen is verzorgd en er lopen intellectuele mensen rond. Normaal drink ik geen cocktails, maar de cocktails van Bar Fly zijn ontzettend lekker..

Het is wel een beetje zien en gezien worden hier, maar wat een heerlijke club!