Live

nightlife_1afdc516-4754-4c0c-a9e8-43771a9d066d

In samenwerking met MusixZ worden er geregeld concerten georganiseerd in Bar Fly. De programmering wordt met zorg uitgevoerd, alles moet aan de visie van Fischer blijven voldoen. Naast populaire bands, wordt het podium gegeven aan talentvolle Jazz- en Blues bandjes. Eenmaal gespeeld in Bar Fly gaat er een wereld voor hen open. Er zijn speciale auditie-avonden waar deze bands hun eigentijdse klanken kunnen laten horen. Wil je weten of jij ook kans maakt om te spelen in Bar FLy? Meld je dan nu aan voor een van deze avonden.

Bar Fly staat er om bekend altijd live muziek te hebben. We hebben onze resident dj’s, die naam hebben gemaakt bij het grotere publiek en binnen de elektronische muziek. Daarnaast hebben we een aantal steengoede en vaste muzikanten in dienst. Zij zijn allen afgestudeerd aan het conservatorium en hebben een jarenlange ervaring. Samen met onze dj’s draaien zij de mooiste sets in elkaar en zorgen ze voor een unieke samensmelting. Inmiddels hebben onze resident dj’s& muzikantcombinaties landelijke bekendheid verworden en worden zij gevraagd op de grotere festival zoals: Mystery Land & Awakenings.
1338106_6AQ9Vh5czpXdWmvJPQ7cZ0KhM-Xd6XOoW95SRbJqDuA

Onze huisstijl is elektronische muziek met afwisselingen in house, acid house, minimal, deephouse en techno. Onze muzikanten geven daar een bijzondere twist aan.

Graphics in Bar Fly worden altijd live geprogrammeerd en worden afwisselend verzorgd door Studio Kinkla & Studio VanderWelt. De graphics zijn altijd krachtig en pakkend en hebben een herkenbare stijl. Beide studio’s gaan al lang mee in de wereld van grafische bureaus en hebben hun kunstzinnige en creatieve geest ook laten zien tijdens het bekende Glow in Eindhoven.